Opzet

De website is een wegwijzer bij het zoeken naar informatie over de dienstverlening en de werking van het Vast Comité van Toezicht op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. De website wil zowel een eerste zicht bieden op de thematiek alsook tegemoet komen aan de verwachtingen van de lezer die zich meer wil documenteren, vandaar zijn graduele opbouw.
Opmerkingen aangaande deze website kunnen kenbaar worden gemaakt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verantwoordelijkheid

Het Vast Comité I levert bijzondere inspanningen om de op deze website gegeven informatie zo veel als mogelijk aan te vullen en up-to-date te houden teneinde u op een zo correct mogelijke wijze te informeren. Het is evenwel steeds mogelijk dat bepaalde informatie niet meer met de werkelijkheid overeenstemt. Wij vragen uw begrip hieromtrent.
Het Vast Comité I kan evenmin volledige veiligheid van de website garanderen. De bezoeker dient er zich bewust van te zijn dat aan het gebruik van internet steeds risico’s verbonden zijn.

Copyright

Alle teksten en illustraties op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. U kan ze afdrukken en gebruiken voor privé-doeleinden of voor academische of journalistieke doeleinden, mits bronvermelding. Een andere verspreiding kan enkel na toestemming van het Vast Comité I.

Persoonlijke levenssfeer

De website van het Vast Comité I is conform met de regelgeving m.b.t. de persoonlijke levenssfeer. Bijgevolg zijn al uw persoonsgegevens en alle mededelingen of informatie die u via deze website of via e-mail verstuurt vertrouwelijk en zullen ze niet ter kennis worden gebracht van derden. Het personeel van het Vast Comité I is aan het beroepsgeheim onderworpen.

Links naar andere websites

Indien het Vast Comité I u links aanbiedt naar andere websites, dan is dat louter ter informatieve titel en om u behulpzaam te zijn. Het Vast Comité I heeft geen commerciële belangen. Het Vast Comité I raadt u aan bij het betreden van deze websites steeds het privacybeleid van de aanbieder van de website nauwkeurig na te lezen. Het Vast Comité I kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het beleid of de praktijken van de eigenaar of operator van dergelijke websites.

| info@comiteri.be | T (0)2 286 29 11F (0)2 286 29 99 | Leuvenseweg, 48/41000 Brussel | Over deze website

| beroepsorgaan@comiteri.be T (0)2 286 29 11 | F (0)2 286 29 99Leuvenseweg, 48/5 | 1000 Brussel | Over deze website